Tatsi ry

Tatsi - Seinäjoen rytmimusiikin yhdistys ry on seinäjokelainen rytmimusiikkiin ja sen elävöittämiseen keskittynyt voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen musiikkiyhdistys, joka on perustettu paikallisten jazzaktiivien toimesta vuonna 2004. Yhdistys on tuottanut jo 10 vuoden ajan alueelle erilaista rytmimusiikkiin liittyvää toimintaa, mm. jazzjameja, työpajoja, koululaiskonsertteja, Suomen Jazzliiton valtakunnallisia kiertuekonsertteja ja paikallisten soittajien voimin toteutettuja jazz- ja rytmimusiikkikonsertteja. Lisäksi on toteutettu yhteiskuljetuksia muiden kaupunkien jazzkonsertteihin. Yhdistys on perustettu jazz-pohjalta, mutta nykyään tavoitteena on pyrkiä toimimaan myös muun marginaalimusiikin sanansaattajana.

Toiminta on ollut taloudellisten resurssien puutteessa pienimuotoista, mutta erittäin aktiivista ja toimintaa onkin saatu aktivoitua ja vakiinnutettua seudulle kiitettävästi. Tatsi ry on ollut Suomen Jazzliiton jäsenyhdistys vuodesta 2007.

Tatsilla on erilaisia rytmimusiikkikokoonpanoja, jotka ovat vierailleet ja vierailevat maakuntamme eri paikkakunnilla konsertoimassa. Keikkoja on tehty Vaasassa, Tampereella ja Kannonkosken Jukkosuojazzeilla. Lisäksi Tatsin yhtyeitä on käynyt esiintymässä aina Viron Rakveressa ja Ruotsin Åselessa saakka.

Tatsin jamit

Tatsin järjestämät jamit paikallisessa ravintolassa on huomattu alueen musiikinharrastajien keskuudessa. Jameissa on nähty Tatsin jäsenten omia yhtyeitä ja soittajia, sekä vierailevia yhtyeitä ja muusikoita aina Vaasasta ja Tampereelta asti. Uudet soittajat ovat tervetulleita!

Yhtyeet toimivat housebändeinä kyseisinä iltoina. Bändien settien jälkeen vapaat jamit, jonne ovat soittajat ja laulajat tervetulleita mukaan.

Tervetuloa rytmimusiikkijameihin kuuntelemaan ja soittamaan!

Otathan henkilökohtaiset soittimet mukaan.

Tatsin jäseneksi?

Tatsin vuosijäsenmaksu on vain 15 € ilman liittymismaksua. Mikäli haluat liittyä Tatsin jäseneksi, voit maksaa jäsenmaksun Tatsi ry:n tilille Kuortaneen Säästöpankkiin. Tilinumero on FI94 4913 1420 05. Laita tilinsiirtoon viestiksi nimesi, jäsenmaksu ja vuosiluku. Myös muut lahjoitukset yhdistyksen työn tukemiseen ovat tervetulleita.

Otamme lisäksi vastaan lahjoituksena soittimia annettavaksi käyttöön innokkaille harrastajille, joilla ei muutoin ole mahdollisuutta hankkia omaa henkilökohtaista instrumenttia. Keräämme myös jazziin liittyviä kuva - ja äänitetaltiointeja, joita voit halutessasi toimittaa yhdistyksen arkistoon.

Jäsenet saavat säännöllisesti sähköpostitse Tatsin jäsenkirjeen, joissa tiedotetaan jazz- ja rytmimusiikkikonserteista ja jameista.

Jäsenien tuki yhdistyksen toiminnalle on merkittävä. Jäsenien tuen avulla Tatsi ry:n on mahdollista järjestää rytmimusiikkiin liittyvää toimintaa ja siten omalta osaltaan vahvistaa rytmi- ja erityisesti jazzmusiikin asemaa Seinäjoella ja lähiseudulla. Mikäli olet halukas toimimaan aktiivisesti esim. jamien järjestelyissä ja muissa Tatsin järjestämien tilaisuuksien avustajana, tai haluat ryhtyä aktiivisoittajaksi tai laulajaksi, otathan yhteyden puheenjohtajaan tai hallituksen jäseniin.


Haluatko tietoa alueen rytmimusiikkikonserteista?

Liity Tatsin sähköpostilistalle! Laita nimesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen tatsiry(at)gmail.com

Tatsi ry nyt myös Facebookissa, liity joukkomme!